Zo werkt een Luisterkind-afstemming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je loopt vast en je wilt meer inzicht in het waarom en wat je eraan kan doen.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar ziet nog steeds hetzelfde gedrag bij je kind. Je voelt bij jezelf dat het tijd is voor verandering, maar je weet niet waar je mag beginnen. Of je hebt er genoeg van dat er steeds zaken in de weg staan aan je dromen of verlangens. Voel dat het tijd is voor een boodschap aan jezelf!

Een afstemming aanvragen mag alleen voor jou of je kind. Bij kinderen boven de 10 jaar dient hij of zij ook zelf toestemming te geven voor de afstemming.

Ga naar het aanvraagformulier en start je aanvraag voor een Luisterkind-afstemming. Hiervoor is nodig: een foto van jou of je kind alleen, de volledige naam, geboortedatum en gezinssamenstelling, en de vraag of vragen waar je antwoord op wil. Hoeveel achtergrondinformatie je wil geven, is aan jezelf.

Ons contact verloopt digitaal. Van mij ontvang je vervolgens een bevestiging met meer informatie over de afstemming en de betaling.

Ik kies een moment om in de energie naar je te luisteren. Dat ‘gesprek’ vertaal ik op papier naar concrete inzichten waar je verder mee kan. Jij hoeft dus nergens heen. Geen reizen, geen wachten, geen gesprekken. Je vult het formulier in, doet de betaling en de rest is aan mij.

Binnen twee weken na betaling ontvang je de Luisterkind-afstemming in je mailbox. Lees het rustig door, laat het bezinken en ga zelf aan de slag met de tips en handvatten die in de afstemming staan. Meestal is de afstemming een feest van herkenning. Jij kan nu verder.

Wil jij een afstemming aanvragen?

In de energie luister ik naar wat jij te vertellen hebt. Wie ben je? Wat is voor jou belangrijk? En welke tips en handvatten heb je voor jezelf?
Een afstemming aanvragen en ontvangen kost € 75.