Geboorteverwerking

Ik als luisterkind kan helpen bij een geboorteverwerking. Een geboorte is een bijzonder moment voor ouder en kind. Het is niet vanzelfsprekend dat de start van het nieuwe leven zonder moeite verloopt. Er kunnen complicaties bij zowel ouder als kind optreden, het kind kan zijn eerste dagen in de couveuse doorbrengen, de situaties thuis kan minder rooskleurig zijn, de ouder kan onzekerheid ervaren in het ouderschap en zo kunnen er nog meer aandachtspunten zijn, waarbij je de vraag kan stellen of jij of het kind daar last van heeft of heeft gehad.

Om je een aantal herkenningspunten te geven, zijn er vaak Geboorteverwerking aanvragen wanneer:

Wie mag een Geboortverwerking afstemming aanvragen?

Een Geboorteverwerking-afstemming kan worden aangevraagd vanaf het moment dat het kind 8 weken oud is. Het kind heeft eerst de overgang van de baarmoeder naar de ‘buitenwereld’ nog te verwerken, mag eerst nog rustig landen, de emoties van jullie als ouders kunnen nog hoog zitten en jullie mogen eerst wennen aan elkaar. Bij een Geboorteverwerking-afstemming stem ik af op jou of je kind en ga in de energie terug naar de geboorte.

Benieuwd wat andere mensen van de geboorteverwerking afstemming vonden?

Vraag Geboorteverwerking-afstemming aan

Wil jij meer weten over de geboorte van jezelf of je kind, en of er dingen zijn die daar opgelost mogen worden? Zet in je aanvraag dat het een Geboorteverwerking is. Je ontvangt dan van mij een bijlage met meer informatie over deze afstemming en de extra informatie die ik graag van je ontvang.

“Je hebt een beetje pech gehad met de start van je leven. In de moeder van je buik voelde je weliswaar de liefde stromen, maar ook de hoeveelheid stress en druk die ze ervaarde. Het gevoel dat ze je zo graag wilde ontmoeten, werd overstemd door de angst of alles wel goed zou komen. Je had haar graag toen al omhelsd en toegefluisterd dat het goed zou komen. Je had haar willen overladen met liefde, maar je zat opgesloten in de buik. Je kreeg met moeite contact.” – uit een Geboorteverwerking-afstemming.