Kinderwens

Er zijn mensen met een kinderwens, maar waar de zwangerschap lang op zich laat wachten. Mensen met vragen of kinderen wel of niet in hun leven passen. En zijn mensen die zich afvragen waarom ze eigenlijk geen kinderen willen en of dat nog gaat veranderen.

Heb jij vragen over je kinderwens?

Dan kan een Luisterkind-afstemming meer duidelijkheid geven over je vragen. In deze afstemming luister ik naar waar de struikelblokken liggen en waar de antwoorden liggen. Misschien mogen er in je leven nog stappen gezet worden om zwanger te kunnen worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat er eerst nog persoonlijke stukken opgelost mogen worden of dat er angsten of beperkingen gewerkt mag worden.

Sta open

Sta open voor wat er in de afstemming naar voren komt. Soms zijn dat belemmeringen op emotioneel gebied. Soms is dat dat er een ziel wacht tot jij (met je partner) een aantal stappen hebt gezet. Wees je ervan bewust dat er in de Kinderwens Luisterkind-afstemming dingen staan die van je gevraagd kunnen worden. Durf ermee aan de slag te gaan. En soms hebben dingen tijd nodig, ook dat is belangrijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik stem op afstand af in de energie en maak verbinding op hart- en zielsniveau met jou en mogelijk ook je partner. Jullie delen jullie ervaringen en ik luister aandachtig naar jullie verhalen over jullie kinderwens. Samen kijken we naar wat er speelt en hoe ik je kan ondersteunen. Als het nodig is, help ik je om blokkades direct op te lossen of krijg je inzichten en tips om verder te komen. Dit alles is bedoeld om je helderheid te geven over eventuele obstakels en hoe je weer vertrouwen kunt krijgen in je lichaam en de stappen die je kunt nemen.

Belangrijk: Ik ben geen arts. Ik doe geen voorspellingen over een zwangerschap, lichamelijke klachten, adoptie of IVF-behandelingen.

Benieuwd wat andere mensen van de geboorteverwerking afstemming vonden?

Vraag Kinderwens afstemming aan

Wil jij in een afstemming meer te weten te komen over je kinderwens?  Je ontvangt van mij een bijlage met meer informatie over deze afstemming en de extra informatie die ik graag van je ontvang.