Levensbrug

Wat is een Levensbrug Luisterkind-afstemming?

Wanneer je je afvraagt wat je kind, ouder of partner je wil vertellen, maar je tast in het duister, kan een Levensbrug Luisterkind-afstemming uitkomst bieden. Het is keer op keer verbazingwekkend om te zien welke prachtige antwoorden en resultaten hieruit voortkomen. Deze afstemming stelt me namelijk in staat om in de energie in gesprek te gaan met personen waarbij het verbale aspect ophoudt. Hierdoor kan ik communiceren met iemand die in coma ligt of een verstandelijke beperking heeft, zodat jij weet wat hij of zij nodig heeft. Ook kan ik de laatste woorden van een stervende man aan zijn vrouw en kinderen doorgeven. Luisterkind gaat verder dan wat er met woorden gezegd kan worden.

Voor mensen die zelf geen stem meer hebben

Een Luisterkind Levensbrug-afstemming is een afstemming waarbij ik in de energie contact maken met diegene die niet meer bij machte is om zelf aan het woord te zijn, voor het overlijden. Met de Luisterkind Methode passeren we het hoofd en luisteren in de energie naar wat iemand vanuit het hart te vertellen heeft. Daarom is een Levensbrug- afstemming geschikt voor mensen met Alzheimer of dementie, en mensen die in coma liggen.

Voor overleden mensen

Ik kan in de energie ook contact maken met die personen die al overleden zijn; zowel volwassenen, ouderen, kinderen als kinderen die vroegtijdig tijdens de zwangerschap overleden zijn.

Ik ga in deze Luisterkind-afstemming het gesprek open in om te horen welke boodschappen er overgebracht mogen worden.

Benieuwd wat andere mensen van de Levensbrug afstemming vonden?

Vraag Levensbrug-afstemming aan

Wil jij via een Luisterkind-afstemming contact met een (overleden) dierbare om te weten wat er bij hem of haar speelt? Zet in je aanvraag dat het een Levensbrug is. Je ontvangt dan van mij een bijlage met meer informatie over deze afstemming en de extra informatie die ik graag van je ontvang.